Névadó szponzurunk:
TREND OPTIKATámogatóink:
Antók Nyomdaipari Kft
Antók Nyomdaipari Kft,
9500 Celldömölk, Építők útja 1.
tel.:95-525-060

Szombathely Megyei Jog??? V???ros


Savaria Takar???ksz???vetkezet

Park Hotel Pelikan ****

Kir???ly SportcentrumMarton BT

Vikit KFT


Rostfa Kft.Footballworld.hu

A Viktória 3-0-s vereség ellenére is jól futballozott

  nyomtatási kép
MTK Hungária - Viktória-Trend Optika FC 3-0 (1-0).

Budapest, 50 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Gál.

MTK: Káli - Papp, Tell, Demeter, Nagy A. (Diószegi, 46.) - Hummel-Smuczer, Méry (Palkovics, 65.), Nagy L., Herczeg - Nagy Á., Pádár. Edző: Medgyes Péter.

Viktória: Egyed - Harsányi, Ferencsik, Balogh, Magyar - Kun (Fábián, 76.), Csidei, Manhart - Szakonyi, Siklér (Rózsa, 49.), Vörös. Edző: Bánfalvi Attila.

A szombathelyiek edzőjük nélkül utaztak a fővárosba, Bánfalvi Attila másik csapata, az Illés Akadémia-Haladás U14-es együttese Agárdon az MTK-meccs időpontjában vívott bajnokit. Ennek ellenére a Viktória a szezon egyik legjobb játékát nyújtotta a bajnokaspiráns ellen, a legutóbbi meccs óta legalább 200 százalékot javult a vasiak játéka. A szombathelyiek végig egyenrangú ellenfelei voltak a kék-fehéreknek, Siklér Kinga két, Szakonyi Emese egy ziccert hibázott, Heike Manhart és Fábián Dóra kapufát lőtt. Egy esetben pedig nem kapták meg a jogos büntetőt a vendégek. A hazaiak is sok helyzetet dolgoztak ki, de Egyed Barbara szenzáziós formában védett. Az utolsó húsz perc egyértelműen a vendégeké volt, a hazaiak ekkor kizárólag előnyük őrzését tarzották szem előtt.
A játék képe és a helyzetek alapján a gólkülönbség túlzott.
Gólszerzők: Nagy Á. (19.), Herczeg (49.), Méry (65.).