Névadó szponzurunk:
TREND OPTIKATámogatóink:
Antók Nyomdaipari Kft
Antók Nyomdaipari Kft,
9500 Celldömölk, Építők útja 1.
tel.:95-525-060

Szombathely Megyei Jog??? V???ros


Savaria Takar???ksz???vetkezet

Park Hotel Pelikan ****

Kir???ly SportcentrumMarton BT

Vikit KFT


Rostfa Kft.Footballworld.hu

Simán győzött a Viktória gárdája

  nyomtatási kép
Szombathely, 80 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Bazsó.

Viktória: Bíró - Szakonyi, Kun, Balogh, Magyar - Harsányi, Csidei, Manhart, Rózsa (Baumann, 87.) - Siklér (Kopcsándi, 79.), Kiss Zs. (Fábián, 51.). Edző: Bánfalvi Attila.

Astra: Kovács K. - Kakuszi, Tatai, Vidács, Vőfély (Király, 46) - Godvár (Kókány, 76.), Dikanová, Szabó B., Staar - Sümegi, Zimányi (Balázs, 62.). Edző: Dombó János.

Nagyon jól kezdte a mérkőzést a Viktória, egy labdaszerzés után Siklér 40 méterről a kint álló kapus felett a hálóba emelt (1-0). Egy perc múlva Manhart lépett ki a leshatáron, majd a kifutó kapus mellett a hálóba passzolt (2-0). A vasiak támadásban maradtak, Siklér és Kiss előtt adódott helyzet, és csak a félidő utolsó perceiben vezetett néhány támadást az Astra. A második félidőt jól kezdte a vasi csapat, de akkor már a vendéggárda is összeszedte magát. A 66.percben Szakonyi négy játékost kicselezett, 50 méteres labdavezetés után megszerezte a Viktória harmadik gólját (3-0). A fővárosi gárda ekkor lélekben feladta. A hajrában Rózsa 18 méterről a kapus felett a hálóba lőtt, beállítva ezzel a 4-0-ás végeredményt. A Viktóra melyben valamennyi játékos jó teljesítményt nyújtott, biztosan nyert, sokat jelentett, hogy öt perc elteltével már 2-0-ra vezetett.
Gólszerzők: Siklér (4.), Manhart (5.), Szakonyi (66.), Rózsa (79.).

Bánfalvi Attila: Szívből gratulálok a lányoknak, két csapatkapitány hiányában, és múlt heti balszerencsés vereségünk után nyerni tudtunk.