Névadó szponzurunk:
TREND OPTIKATámogatóink:
Antók Nyomdaipari Kft
Antók Nyomdaipari Kft,
9500 Celldömölk, Építők útja 1.
tel.:95-525-060

Szombathely Megyei Jog� V�ros


Savaria Takar�ksz�vetkezet

Park Hotel Pelikan ****

Kir�ly SportcentrumMarton BT

Vikit KFT


Rostfa Kft.Footballworld.hu

Idegenben győzött a Viktória

2015. augusztus 27. 14:58:40  nyomtatási kép
1. FC Femina - Viktória-Trend Optika FC 0-1 (0-0). Budapest, Budai II. László-stadion, 80 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: dr. Szanyi.

Femina: Csizmók - Bernhardt Bernadett, Szeitl, Molnár, Zólyomi (Tasnádi, 80.) - Burján ( Bernhardt Barbara, 74.), Szinyei, Fogl - Boda, Véninger, Jakus. Edző: Herczku István

Viktória: Bíró - Szakonyi, Kun, Balogh, Magyar - Csidei (Kiss Zs., 57.), Harsányi, Magyarics, Manhart - Rózsa (Kopcsándi, 78.), Siklér (Fábián, 46.). Edző: Bánfalvi Attila.

A szombathelyi csapat kezdte jobban  mérkőzést, az első félórában kezében tartotta az irányítást, ügyes támadásokat vezetett csak a gól hiányzott. Harminc perc elteltével aztán töb technikai hiba csúszott a vasiak futballjába, kissé akadozott a gépezet, sok volt a pontatlanság a Femina kapuja előtt.
Szünet után sem változott a játék képe, a Viktória támadott, a Femina védekezett. A 64. percbem Manhart 22 méteres szabadrúgásból a jobn felső sarokba bombázott (0-1). Ezt követően sem jelentettek veszélyt fővárosiak Bíró kapujára, míg a szombathelyiek a tizenhatosig szépen felépítették játékukat, de az utolsó passzok nem sikerültek. A Viktória teljesen megérdemelten nyert.
Gólszerző: Manhart (64.)

Bánfalvi Attila: Elégedett voltam a lányokkal, amit az edzéseken megbeszéltünk, gyakoroltunk, azt többször is viszontláttam a pályán. Ahjoz, hogy még jobban működjenek a dolgok, még több gyakorlásra van szükség.