Névadó szponzurunk:
TREND OPTIKATámogatóink:
Antók Nyomdaipari Kft
Antók Nyomdaipari Kft,
9500 Celldömölk, Építők útja 1.
tel.:95-525-060

Szombathely Megyei Jog� V�ros


Savaria Takar�ksz�vetkezet

Park Hotel Pelikan ****

Kir�ly SportcentrumMarton BT

Vikit KFT


Rostfa Kft.Footballworld.hu

A Viktória FC 6-0-ra kiütötte a Budapest Honvédot

2013. november 18. 11:03:56  nyomtatási kép

A Viktória FC 6-0-ra kiütötte a Budapest Honvédot

 

A Jet-Sol Liga 12. fordulójában és az idei utolsó bajnokiján a Viktória fél tucat gólt lőtt a sereghajtó Budapest Honvédnak.

 

Viktória Trend Optika FC - Budapest Honvéd 6-0 (2-0). Szombathely, Király Sportlétesítmény, 80 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kártyás.

 

Viktória: Dömsödi P., Tischler F., Ferencsik E., H. Manhart, Tóth A., Soós A. (Horváth L. 66. p), Harsányi A. (Tóth E. 58. p), Marsai N., Vörös V., Nagy D. (Széles V. 71. p), Németh L. Edző: Mitterstiller Csaba

 

Budapest Honvéd: Aschenbrenner R., Gál H. (Németh F. 70. p), Bíró N., Kovács Zs., Siska O., Szvetlik D. (Kaiser K. 48. p), Gaál-Szabó B., Rőhberg Zs., Dénes D., Molnár R. (Tóth B. 65. p), Staar G. Edző: Zacsovics Tibor.

 

A hazaiak kezdtek jobban, a 11. percben Németh labdájával Nagy ugrott ki és 15 méterről a hálóba lőtt (1-0). Támadásban maradtak a vasiak, sorra dolgozták ki helyzeteiket. A 39. percben Marsai 25 méteres szabadrúgása a léc alá vágódott (2-0). Szünet után az 56. percben Nagy ütempasszát a védők közül kilépő Németh váltotta gólra (3-0). A 61. percben egy szöglet után lepattanó labdát Manhart 15 méterről, félfordulattal bombázott a kapuba (4-0). A 81. percben Horváth a jobb oldalon begyújtotta rakétáit, a védők és a kapus mellett is elhúzta a labdát, és közelről az üres kapu közepébe passzolt (5-0). Két perc múlva Manhart gólhelyzetben önzetlenül Horváthhoz passzolt, aki ismét csak az üres kapuba továbbított (6-0). Jelentős különbség volt a két csapat között, a szombathelyiek végig nagy fölényben futballoztak, a vendégek kontrákkal próbálkoztak. A fővárosiak háromszor is a kapussal álltak szemben, ám Dömsödi hárított.

 

Gólszerzők: Nagy Dóra (11. perc); Marsai Nikolett (39. perc); Németh Loretta (56. perc); Heike Manhart (61. perc); Horváth Lilla (81, 83. perc)

 

Mitterstiller Csaba: Jól sikerült az őszi szezonzárás, örülök annak, hogy a csapat jó százalékban használta ki helyzeteit. Egy hosszú szezon végére érkeztünk, kíváncsian várom a tavaszi folytatást, amelyben kérdéseimre remélhetőleg pozitív válaszokat kapok.

 

A forduló további eredményei:

MTK – Astra 6-0, Femina – Újpest 0-0, Szeged – FTC 0-8