Névadó szponzurunk:
TREND OPTIKATámogatóink:
Antók Nyomdaipari Kft
Antók Nyomdaipari Kft,
9500 Celldömölk, Építők útja 1.
tel.:95-525-060

Szombathely Megyei Jog� V�ros


Savaria Takar�ksz�vetkezet

Park Hotel Pelikan ****

Kir�ly SportcentrumMarton BT

Vikit KFT


Rostfa Kft.Footballworld.hu

Véget ért a nyári szünet

2012. augusztus 05. 22:10:27  nyomtatási kép

Először is bocsánatot kérek, hogy csak most posztolok, de sok minden közbe jött nálam, meg a nagy melegben nekem sem volt kedvem a gép éle ülni. Na meg volt foci EB is. Stb...

Tehát, véget ért a az előző szezon és augusztus 11-én szombaton elkezdődik a 2012-2013-as szezon a női labdarúgó NBI-ben. Kezdeném azzal hogy az NBI-be feljutott a Hegyvidék SE csapata, a kieső pedig a Győri Dózsa lett. Ők egyébként DAC néven folytatják az NBII-ben. A Ferencvárosi TC csapata továbbra BNLC-Csepel néven fog tovább menni. A miértjét én nem szeretném részletezni, más női labdarúgással foglalkozó oldal foglalkozik ezzel úgy is.

De térjünk rá a házunk tájára. Június 9-én kiderült hogy csapatunk csak az ezüstérem maradt, mivel az MTK nyerte meg a bajnokságot. A bajnokság végeztével, még lányaink közül 6-nak kettő EB selejtező mérkőzést is kellett játszania a válogatottban. Így valakinek csak június 21-én kezdődhetett a rövid nyaralás, mivel július elején már kezdték az alapozást a felnőtt csapat tagjai. Meg kell említeni, hogy a felnőtt csapatunk július 20-22-én Németországban, Kaufbeurenben egy 3 csapatos mini tornán vett rész, ahol. első helyet szerezte meg. És még ki sem pihenhették magukat, mikor július 23-án a horvátországi Ludbregben játszottak felkészülési meccset, USA U17-es női válogatott ellen. Július 28-án pedig hazai pályán a szlovák Slovan Bratislava csapatát fogadta.

A játékosokról annyit, hogy távozott a csapatból Rácz Zsófia aki a németországi FC. Lübars csapatához, Tóth Enikő Ausztriába igazolt. És nincs a csapatban Szvorda Melinda. Érkezett a csapathoz a Győri Dózsából Szalkai Rita és a Femina csapatából Széles Viktória. Valamint kölcsönből visszajött Nemes Krisztina és visszatért a csapatba Marsai Nikolett is. De a felnőtt csapattal edz az U17-ből (rájuk még később visszatérek) Csidei Klaudia, Tóth Zsaklin is. Ezzel a kerettel kezdte a felkészülést Iszak Gábor edző.

De akkor térjünk rá az U17-es csapatra. Ők az 5. helyen végeztek az előző szezonban. A házi gólkirálynő 9 találattal Tóth Zsaklin lett. De sokkal jobb hír hogy az észtországi Tallinban rendeztek tornát, amit az U17-es csapatunk első helyen végzett. A mezőny legjobbjának pedig Csidei Klaudiát választották. Az utánpótlás csapatok augusztus 6-án kezdik meg a felkészülést. Ide tartozik még, hogy ezen a tornán részt vett még a Viktória U15-ös csapatai is, ők a 2. helyen végeztek. A legjobb kapusnak, Bogdányi Evelint választották.

Megemlíteném még, hogy Soós Adrient behívták az U19-es válogatottba. Csidei Klaudia, Horváth Teodóra, Tóth Zsaklin, Egyed Barbara és Krepli Laura az U17-es válogatott bővebb keretébe kapott meghívót.

Tehát akkor rajtra fel, és HAJRÁ VIKTÓRIA!!!